Ochrana osobních údajů

Děkujeme Vám za návštěvu webových stránek www.snowleopard.cz. Já Tomáš Bínder IČ: 05887615 věnuji ochraně osobních údajů velkou pozornost.  V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracovávám, k jakým účelům je používám a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Stejně jako my máme svá práva a povinnosti při zpracování vašich osobních údajů, máte také vy při zpracování vašich osobních údajů určitá práva. Mezi tato práva patří:

Právo na přístup

Laicky řečeno máte právo vědět, jaké údaje o vás zpracovávám, za jakým účelem, po jakou dobu, kde vaše osobní údaje získávám, komu je předávám, kdo je mimo mě zpracovává a jaká máte další práva související se zpracováním vašich osobních údajů.

Právo na opravu

Pokud zjistíte, že osobní údaje, které o vás zpracovávám, jsou nepřesné nebo neúplné, máte právo na to, abych je opravila, popřípadě doplnila.

Právo na výmaz

Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, tak Vaše osobní údaje bez zbytečného odkladu vymažu.

Právo na přenositelnost

Máte právo získat od mě všechny vaše osobní údaje, které jste mi vy sami poskytli a které zpracovávám na základě vašeho souhlasu

Právo vznést námitku proti zpracování

Máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, k němuž dochází na základě mého oprávněného zájmu. Jde-li o marketingové aktivity, přestanu vaše osobní údaje zpracovávat bez dalšího prodlení v ostatních případech tak učiním, pokud nebudu mít závažné oprávněné důvody pro to, abych v takovém zpracování pokračovala.

Právo na omezení zpracování

Toto právo vám umožňuje v určitých případech požadovat, aby došlo k označení vašich osobních údajů a tyto údaje nebyly předmětem žádných dalších operací zpracování – v tomto případě však nikoliv navždy, ale po omezenou dobu. 

Právo podat stížnost

Pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávám neoprávněně nebo v rozporu s obecně závaznými právními předpisy, máte právo podat stížnost proti mně prováděnému zpracování osobních údajů můžete podat u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Jak lze uplatnit jednotlivá práva?

Nejrychlejší způsob, jak lze uplatnit a požádat o výkon práva na snowleopard.cz je pomocí vyplnění vzrového formuláře, který následně odešlete na adresu tomas@snowleopard.cz

Jednotlivé vzorové formuláře najdete zde

V případě nejasnosti nebo otázek nám zavolejte na linku +420 735 045 428, kde vám rádi pomůžeme a podáme další informace.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Osobní údaje, které mi poskytnete

Pokud si u mě objednáte zboží, potřebuji od vás údaje, které jsou v objednávkovém procesu označené jako povinné (jedná se především o vaše jméno a příjmení, doručovací adresu). Pokud bych tyto údaje neměla, nemohla bych vám zboží správně doručit. Dále pro účely prodeje zboží či služeb potřebuji vaši e-mailovou adresu, na kterou vám zašlu potvrzení objednávky, které zároveň slouží jako potvrzení uzavřené kupní smlouvy, a kopii obchodních podmínek a reklamačního řádu.

Při objednání zboží či služeb můžete vyplnit i nepovinné údaje. Ty mi pomáhají k lepšímu a efektivnějšímu splnění uzavřené smlouvy. Nepovinné údaje nám poskytujete dobrovolně.

Poté, co vám bude zboží doručeno, vám může být doručena e-mailová zpráva s žádostí o ohodnocení zakoupeného zboží.

Osobní údaje, které zpracovávám automaticky

Při návštěvě mé webové stránky o vás můžu shromažďovat určité informace, jako jsou např. IP adresa, datum a čas přístupu na naší webovou stránku, informace o vašem internetovém prohlížeči, operačním systému či nastavení vašeho jazyka. Můžu také zpracovávat informace o vašem chování na našich webových stránkách, tj. např. jaké odkazy na našich webových stránkách navštívíte a které zboží je vám zobrazeno. Informace o vašem chování na webu jsou však z důvodu vašeho maximálního soukromí anonymizované, a proto je nedokážu přiřadit konkrétnímu uživateli, tj. konkrétní osobě.

Přistupujete-li na naše webové stránky z mobilního telefonu či obdobného přístroje nebo prostřednictvím některé z našich mobilních aplikací, můžu zpracovávat i informace o vašem mobilním zařízení

Cookies

Automaticky zpracováváme i cookies, který slouží k tomu, aby mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies je malý textový soubor, který se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Proč shromažďuji a zpracovávám vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje zpracovávám z těchto důvodů:

Nákup zboží: Vaše osobní údaje používám k tomu, abych vybavila a doručili vaši objednávku.

Péče o zákazníky: V případě dotazu/problému, musím k jeho zodpovězení/vyřešení zpracovávat vaše údaje. V některých případech mohou být osobní údaje předány i třetím subjektům (např. dopravci zboží).

Marketingová činnost:

-       Mailing: e-mailová obchodní sdělení vám zasílám na základě vašeho souhlasu. Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

-       Zvyšování kvality služeb: pomocí historie vašeho chování na webu, Vám dokáži nabídnout relevantnější nabídky. K optimalizaci prvků na webu můžu využívat také nástroje jako jsou Google Analytics, Facebook Analytics apod.

-       Hodnocení zboží: poté, co u mne nakoupíte zboží, můžete být požádání o jejich ohodnocení. 

Zabezpečení

Tomáš Binder přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření, aby chránila u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Moje bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Souhlas se zpracováním osobních údajů 

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Tomáše Bindera, se sídlem Balabánova 1086/6, Praha 8 182 00, IČ: 05887615, zapsaného v živnostenském rejstříku, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Zároveň zaregistrováním se udělujete souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.